Sterrenplaten: Mixtape Objects & Sounds

Tijdens de lockdown startten Alec en Aimee vanuit hun Gents appartement een nieuw concept: Objects & Sounds, de eerste online record store gebaseerd op moods in plaats van genres.

De shop is sinds een maandje in de lucht. Alec’s achtergrond is in het bouwen van webshops en die van Aimee is in marketing en branding. Voor beiden is Objects & Sounds hun eerste stap in de richting van de muziekwereld en is meteen een perfecte mengeling van elk van hun passies.

In hun online record store kiezen ze voor minder evidente releases die soms wat verloren raken tussen de genres door, vandaar dat moods gebruikt worden. Het is een mix van lokale labels zoals Dauw, Morc, Aguirre, Ekster, Stroom, Edições CN,… maar ook van internationale labels zoals Melody As Truth, RVNG Intl., Leaving Records, EM Records, Geographic North,… .

Om je een beter idee te geven van het concept van Objects & Sounds zette ze een eerste moodtape online. Nu vrijdag hoor dan weer je een gloednieuwe mix van Alec en Aimee in Sterrenplaten. We zijn zelf heel erg benieuwd, het wordt sowieso de perfecte overgang tussen de zomeruitzending en het gloednieuwe radioseizoen.

Sterrenplaten leid je voor, tijdens en na lockdowns, iedere vrijdag vanaf 21u (CET) door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be. De jongste Sterrenplaten live vanuit te Scorpio-studio – de beste platen uit de eerste jaarhelft volgens ons – kan je via de link hieronder herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten