Sterrenplaten: Vrijkaarten Flying Horseman & Kel Assouf (Botanique)

Deze vrijdag zijn er voor het eerst sinds lang vrijkaarten te winnen. En meteen een mooie binnenkomer: Flying Horseman en Kel Assouf op les Nuits Botanique op zaterdag 10 oktober.

Flying Horseman kan eindelijk ‘Mothership’ voorstellen in Brussel, een dag na hun twee intieme STUK-concerten. Ook deze zesde langspeler (tien jaar na de release van debuut ‘Wild Eyes’) werd een absolute voltreffer. Botanique zorgt met Kel Assouf voor een mooie aanvulling op de affiche. In wezen een trio, onder leiding van de in Niger geboren maar in ons land residerende Aboubacar ‘Anana’ Harouna. Zij brachten vorig jaar hun goed onthaalde derde plaat ‘Black Tenere’ (Glitterbeat) uit, die zich netjes nestelt in de lange lijst sterke Touareg-albums van het laatste decennium. Voor deze avond wordt het evenwel een solo-set van Anana: enkel stem en gitaar.


Sterrenplaten mag komende vrijdag luisteraars gelukkig maken met vrijkaarten. Winnaars mogen telkens één iemand uit hun eigen bubbel meenemen. Sterrenplaten op Radio Scorpio luisteren dus deze vrijdag, via 106fm en www.radioscorpio.be, vanaf 21u.

De vorige uitzending – met het ge-wel-di-ge mixtape van Harrga – kan je herbeluisteren via de mixcloud-link hieronder.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten