Sterrenplaten: Cole Pulice Mixtape

Komende vrijdag voorzien we voor de eerste Sterrenplaten van 2021 een 90 minuten mixtape. En wel eentje van het weergaloze talent Cole Pulice. Cole is een saxofonist uit in Minneapolis, Minnesota en releaste twee van onze favoriete albums van het afgelopen jaar: z’n solo-debuut ‘Gloam‘ (solo-saxofoon + elektronica) op Moon Glyph Records en ‘Signal Quest‘, een ambient elektroakoestische tape samen met Lynn Avery en Mitch Stahlmann (als LCM) via Orange Milk.

In z’n eigen woorden beschrijft Cole Pulice z’n mix als volgt:

“This mix travels in, through, and across worlds and dreamscapes — here & there & nowhere at all. Stitched together in this mix are works from ambient improvisers, electro-acousticians, sample collages, field recordings, video game soundtracks, and live performance recordings. While everything is neatly tied up, here, into a single directed listening experience, I originally encountered it all in wildly varied ways – from scratchy LPs to SNES/PSX menus and loading screens; the depths of YouTube at 4am or beautifully mismatched DIY shows at Minneapolis dive bars. Enjoy!”

Sterrenplaten leid je ook in quarantaine iedere vrijdag vanaf 21u (CET) door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be. De vorige Sterrenplaten – de eindejaarsuitzending met het beste van 2020 volgens Sterrenplaten – kan je via onderstaande link herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten