Sterrenplaten: Wendy Eisenberg

Een week na een gesprek met Patrick Shiroishi vanuit Californië zat Sterrenplaten virtueel aan tafel met Wendy Eisenberg in New York. Wendy Eisenberg’s werk overspant behoorlijk wat genres, van jazz tot noise en avant-rock tot singer songwriter. Hun wapenfeiten van vorig jaar alleen al zijn o.m. de soloplaat ‘Bent Ring‘ (Dear Life Records) die vooral draait rond de banjo, en ‘Tell Me I’m Bad‘ (Exploding in Sound) van Editrix, de driekoppige rockband waar Wendy deel van uitmaakt.

Foto door Richard Lenz

In een 90 minuten durende uitzending – waar Wendy alle muziek selecteert – hebben we het onder meer over Jimi Hendrix, fingerpicking, streamingsplatformen, spelen in bands, blues, vocale invloeden en wat 2022 nog in petto heeft.

Luisteren kan deze vrijdag vanaf 9pm CET via Radio Scorpio op 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be!

De jongste Sterrenplaten – het in interview met Patrick Shiroishi – kan je nog steeds herbeluisteren via de link hieronder.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten