Sterrenplaten: KRAAK FESTIVAL 2022!

Gabriela González & Tim Depraetere vergezellen Sterrenplaten naar een aloude traditie voor een grote preview van het KRAAK Festival. Onder de motto’s ‘Back to basics’ en ‘keeping it real’ is het op vrijdag 11 maart opnieuw te doen in het Antwerpse Bos:

KRAAK Fest klauwt zich een weg terug en dat geen moment te vroeg. Deze editie keert terug naar haar voorjaarstijdslot en compacte ééndagsformule om alle ingrediënten te voorzien voor zoete goede tijden tussen de woeste hagen van buitengewone en betoverende, fascinerende en fantasierijke, onbuigzame en ongetemde geluiden. Uitgewassen synthoefeningen, kleurrijke abstracte fusie, krachtige kopergeluiden, geheimzinnige windmuziek en verstoorde dubritmes staan allemaal klaar voor nieuwsgierige zielen op zoek naar gelukzaligheid en sonische verbondenheid ~ volg het geritsel langs de Schelde, het wordt een ware trip.

Met een heerlijke affiche:

Antonina Nowacka (PL), Barn Sour (CA), Beat Detectives (US), Bloedneus & de Snuitkever (BE), Dhavali Giri (FR), Donna Candy (FR), Dror Feiler (SW), Luster (BE), Marcia Bassett (US), Nuke Watch (US), Paul Arámbula (US), Piotr Kurek (PL), Petronn Sphene (UK) en Sholto Dobie (UK)

Amper te missen dus, vooral het festival zelf, maar ook de Sterrenplaten-uitzending deze vrijdag 9pm CET via Radio Scorpio 106fm in Leuven en via web en app daarbuiten.

De uitzending van vorige week – met Wendy Eisenberg die de hele show samenstelde – kan je via onderstaande link herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten