Sterrenplaten: Mixtape van Brecht Ameel

Deze week mag Sterrenplaten een nieuwe mixtape aan de man brengen, ditmaal eentje van Brecht Ameel, en een héle goeie.

Brecht ken je allicht van Razen (Kraak, Hands In The Dark, Three:four), een duo dat hij vormt met Kim Delcour, en misschien ook van Het Interstedelijk Harmoniumverbond. Maar mogelijk ook van zichzelf: Solo bracht de Brusselse snaarfluisteraar nl. al  Polygraph Heartbeat (2018, Kraak) en de soundtrack voor Ghost Tropic ‎(2020, Hands In The Dark) uit.

Shot from Mirror, directed by Andrei Tarkovsky


Wij mogen de mixtape aankondigen als een mix van muziek waar Brecht momenteel veel naar luistert, met in het eerste deel eerder focus op snaarinstrumenten maar waar naar het einde toe invloeden van dub en techno stevig binnensijpelen. Met de groeten uit Schaarbeek

Houdt je radio m.a.w. dicht in de buurt deze vrijdagavond, en zet hem op Radio Scorpio, van 21u tot 22u30!

Vorige week was het Sterrenplaten’s KRAAK-Festival special, samen met Gabriela en Tim – Een vooruitblik op wat je in Het Bos te wachten staat (ook nu vrijdag)

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten