Sterrenplaten: BRDCST 2022 met Kurt Overbergh

Het indoor stadsfestival van AB ‘BRDCST‘ nam in 2020 een sabbatical, en Covid legde beslag op een 2021-editie. Maar op 8, 9 en 10 april 2022 is de vijfde editie een feit!

AB’s meest avontuurlijke en genrefluïde festival geeft opnieuw een podium aan het beste wat avant-garde pop, futuristische hiphop, grime, Afrikaanse black metal, Chicago footwork, jazz, hedendaags klassiek, improvisatie en electronica te bieden heeft. De headliners zijn om van te snoepen: Jaimie Branch, Tirzah, Jenny Hval en Circuit Des Yeux.

Geen wonder dat er ook dit jaar een integrale Sterrenplaten-uitzending aan gewijd wordt, en wel nu vrijdag, en met AB’s artistiek directeur Kurt Overbergh op bezoek.

Live luisteren is zoals steeds een goed plan, en kan via 106fm (Leuven), DAB (Brussel en Leuven) of via www.radioscorpio.be. De uitzending van vorige week – met een gesprek met de fantastische Valentina Magaletti – kan je nu herbeluisteren (via link hieronder).

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten