Sterrenplaten: Jana Rush!

Deze vrijdag heeft Sterrenplaten een gesprek met Jana Rush, footwork-muzikant uit Chicago. We hebben het met hen aan de vooravond van het BRDCST-festival over de start van haar carrière, de footwork-scene, live shows, planten kweken, haar intense meesterwerk “Painful Enlightenment” uit 2021 en de opvolger “Dark Humor EP“, beiden uit op Planet Mu.

© Fookedonhonix

Luister nu vrijdag vanaf 21u naar Sterrenplaten via 106fm (Leuven), DAB (omgeving Brussel en Leuven) of www.radioscorpio.be en hoor het hele relaas.

De uitzending van vorige week, met Maarten Timmermans die Gonzo (Circus) #168 voorstelt en nieuw werk van Helena Celle, Straw Man Army en Azu Tiwaline & Al Wootton, kan je via de link hieronder herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten