Sterrenplaten: Interview met Armand Hammer!

Een geweldige avondje hadden we vorige week op Les Nuits Botanique. Toen Fly Anakin en Scorpio-lieveling Armand Hammer aantraden in de Rotonde. Scorpio-lieveling? Check De Beste 106 van 2018, 2020 en 2021.

Na de concerten zaten we samen met ELUCID van Armand Hammer om het uitgebreid te hebben over de samenwerking met Billy Woods, cocktails, de WHT LBL vinyl die exclusief verdeeld werd op de Europese tournee, z’n eigen nieuwe soloplaat, Bo Jackson, Backwoodz en meer. Deze vrijdag hoor je het hele verhaal!

Sterrenplaten leidt je iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 fm (Leuven) of www.radioscorpio.beDe uitzending met het ELUCID / armand Hammer interview kan je nu hieronder herbeluisteren.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten