Sterrenplaten: Serreklanken 2022

In het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 augustus staat de jubilieum-editie van Serreklanken op til. De serreconcerten bestaan immers 5 jaar! Wat oorspronkelijk begon als een Hoeilaarts initiatief om toerisme, cultuur, kunst en erfgoed met elkaar te verbinden en de tafeldruif en serrecultuur op een atypische manier in de kijker te zetten, is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Druivenstreek en reikt intussen gemakkelijk tot in Leuven.

Met bezieler Wim Maris hebben we nu vrijdag in Sterrenplaten over de nieuwe editie. De line-up mag er absoluut wezen: Ananta Roosens (met ‘Ceci n’est pas un violon’), Stan Maris (accordeon), Karen Willems (allerlei), Jürgen Augusteyns (gitaar) en Eric Thielemans (drums/percussie). En verder een DJ-set door Pablo van Wunderkammer, een installatie in één van de druivenserres en een integrale beluistering van ‘Olifant in woord en beeld’ (vanwege 100 jaar Marc Sleen).

Luister nu vrijdag naar Sterrenplaten via 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be en hoor het hele relaas.

De uitzending van vorige week, met SPOOK, Dominique, Flaccid Mojo, Reynols en meer, kan je hieronder via mixcloud herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten