Sterrenplaten: Vrijkaarten The Cool Greenhouse (Botanique)

The Cool Greenhouse komt naar de Witloofbar van de Botanique! De postpunk band waarin Tom Greenhouse z’n deadpan spoken word combineert met goedkope drummachines en glitchende orgels wordt steeds beter en surrealistischer. Het bewijs daarvan is de nieuwste ‘Sod’s Toastie‘, met daarop A-lijst knaller ‘Musicians’. Een heerlijke brok tijdgeest, al was het maar per ongeluk.

Op vrijdag 17 februari staat The Cool Greenhouse als laatste stop van hun Europese trip in de Botanique en jij kan daar met de groeten van Radio Scorpio naar toe. Live luisteren is misschien wel winnen deze vrijdag vanaf 21u naar Radio Scorpio via 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be (wereldwijd).

De Sterrenplaten van vorige week – met Jürgen Augusteyns als gast – kan je hieronder herbeluisteren.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten