Sterrenplaten: KRAAK FESTIVAL 2023!

Zie titel! Voor zijn derde editie in Het Bos verzamelt KRAAK-festival opnieuw een bonte bende klankentappers uit de onderbuik van de muziekwereld. De roep van Italiaanse oorlogsliederen, het melodrama van mannelijkheid, de poëzie van nederig aardewerk, de verzonnen talen van goblin-elektronica, gekarteld geschreeuw van staal en glas zijn slechts een greep van de fenomenen die dit jaar te zien zullen langs de Schelde. Het is altijd beter om erbij te zijn op zaterdag 4 maart, dan er niet bij te zijn!

Gabriela González en Tim Depraetere vergezellen Sterrenplaten naar een aloude traditie voor een grote preview van het KRAAK Festival. Wees voorbereid voor je jaarlijkse excursie en luister deze vrijdag naar Sterrenplaten, vanaf 21u op Radio Scorpio te horen via 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be (wereldwijd).

De jongste Sterrenplaten-uitzending – een special over de Iraanse avond in Les Ateliers Claus met dank aan Music On A Whim – kan je hieronder herbeluisteren.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten