A-lijst oktober 2016

mykki-blancowilconicolas-jaar gold

De A-lijst is Radio Scorpio’s muzikale selectie van het moment, toegediend via onze onnavolgbare nonstoplijst. Deze tracks staan momenteel in de hoogste rotatie. Klik op de nummers om ze te beluisteren!

Clipping – Air em Out
Danny Brown – Hell For It
Devendra Banhart – Jon Lends A Hand
Dories – Twin
Exploded View – One Too Many
Jenny Hval – Secret Touch / Lorna
Kaitlyn Aurelia Smith & Suzanne Ciani – Closed Circuit
LVL Up – Hidden Driver
Mick Jenkins feat. BADBADNOTGOOD – Drowning
Mykki Blanco – High School Neer Ends
Nick Cave & The Bad Seeds – Girl In Amber
Nicolas Jaar – The Governor
Pill – Which Is True
Solange – Don’t Touch My Hair
True Widow – Theurgist
Vanishing Twin – Vanishing Twin Syndrome
Wang Wen – Lost in the 21st Century
Warpaint – Whiteout
Weyes Blood – Do You Need My Love
Whores. – Playing Poor
Wilco – Normal American Kids
Willow – Untitled A1


A-lijst juli 2016

De A-lijst is Radio Scorpio’s muzikale selectie van het moment, toegediend via de onnavolgbare nonstoplijst. Klik op de nummers voor audio/video!

Blood Orange – Best to You
Car Seat Headrest – Vincent
Causa Sui – Down Passage
Chance The Rapper (Feat. Future) – Smoke Break
Clams Casino (Feat. Vince Staples) – All Nite
Cloud Becomes Your Hand – Bridge of Ignorance Returns
Danny Brown – When It Rain
Dinosaur Jr – Tiny
DJ Paypal (Feat. DJ Earl + DJ Taye) – Dose
Elza Soares – Maria Da Vila Matilde
Foodman – Waterfall
Hiele – Gestures
Ignatz – My Children
Jenny Hval – Female Vampire

Kablam – Nu Metall
Kaytranada – Lite Spots
Pomrad – City Lights
Preoccupations – Anxiety
Ryley Walker – The Halfwit In Me
Steve Gunn – Ancient Jules
Steve Malkmus & The Jicks – China Cat Sunflower-I Know You Rider
Swans – When Will I Return
Thee Oh Sees – Plastic Plant
Weaves – Coo Coo
Whitney – No Matter where We Go
YG – Police Get Away Wit Murder

PomradThee oh seesSteve GunnBrolDinosaurSwansHieleCar Seat