Win een Pass Hop voor Les Nuits 2016

botanique hphppass

Hip hop afficionados zullen in hun nopjes zijn met de line up die de Botanique voor Les Nuits heeft gefixt. Het beste van het beste in het Nederlands, Frans en Engels, en van aan beide kanten van die denkbeeldige lijn zullen de Orangerie en de Rotonde bestijgen ergens eind mei. Zie hieronder een kleine samenvatting aan de hand van dikke schijven.

Tune nu zondag om 20:00u in op Stay Fresh Hip Hop Adventures via de 106FM of de stream want de mannen gaan Hip Hop Passen weggeven aan enkele gelukkigen! Dat betekent 3 concerten voor €30 ipv €51, met 100% korting!


Georgio -de headliner op 17 mei in de Orangerie- bracht vorig jaar waarschijnlijk een van de coolste video’s van het jaar uit. Lang leve de long take! Respect voor die standbeeldacteurs!

19 mei zal in het teken staan van hardcore boom bap en dikke Franse lyrics. TSR Crew op kop met flows die je zo meenemen naar het Parijs van de jaren ’90.

We kennen Tinie Tempah waarschijnlijk allemaal wel, of we dat nu willen of niet. Dat hebben we te danken aan MnM-zomerhitjes als Pass Out en samenwerkingen met Robin Thicke of Ellie Goulding. Maar we mogen niet vergeten dat Tinie nog altijd kan spitten op de bazigste grime riddims. (Als hij niet verwikkeld geraakt in jarenlang aanslepende beefs natuurlijk)

Little Simz is waarschijnlijk de hoofdreden waarom u naar de Botanique zou afzakken op 20 mei, maar neem het de organisatie niet kwalijk dat ze Tinie als headliner promoten. U weet nu beter.

Nog meer violence parisienne op 17 mei met Alpha Wann in de Orangerie. Vergeet die dag zeker ook niet ex-L’Or Du Commun lid Roméo Elvis te checken die zijn nieuwe EP ‘Morale’ komt brengen. De producties van Le Motel zijn stroop rond onze bek.

STAY FRESH | ELKE ZONDAG | 20:00 | RADIOSCORPIO.BE | 106FM