Vrijkaarten Razen in Leuven

Razen staat volgende week in Leuven, voor de laatste ‘Elsewhere’ van het voorjaar (dankzij 30CC, STUK, Erfgoedcel, en KU Leuven Cultuurdienst). Dit op woensdag 4 mei en andermaal op een unieke locatie, namelijk in het Museum voor Dierkunde in de Deberiotstraat in Leuven.

Razen is Brecht Ameel en Kim Delcour stelde de jongste plaat ‘Endryhmes‘ (Kraak) eerder dit jaar voor in Sterrenplaten (herbeluister hieronder). In hun spoor neemt het duo Contrabassist Nathan Wouters mee, die een soloset prijsgeeft.

in Sterrenplaten maak je komende vrijdag bovendien kans op vrijkaarten hiervoor! Luister vanaf 21u op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be. De jongste uitzending (met Pita, Turks experiment, Puce Mary, Prince, Steve Gunn en meer) kan je dan weer hier herbeleven:

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten