Dreams of Mad Children

 

Dreams Of Mad Children is ne grote eclectische hoop vol metal – hardcore – (post)punk – stoner – ambient – rock – new wave – synth – slechte woordgrapjes en veel gezever,  en steekt elke dinsdag vol met plaatjes die wijzelf alvast zeer goed vinden. Want dat vinden wij belangrijk.

Elke dinsdagavond van 21u tot 22u brengt een belachelijk goed op elkaar ingespeeld radio-trio (incl slappe lachsalvo’s) jullie dus Dreams Of Mad Children. Hopelijk kan jij onze eclectische smaak ook euh… smaken.

En weet dit:
…als het plaatje dat je nu hoort te soft, te hard, te 80’ies, te metal, te klassiek, te ambient of te hardcore is voor jou, dan is het volgende dat gegarandeerd niet!

Non stop herbeluisteren via  onze mixcloud!!!!!

(niet te verwarren met Grosse Bär und Kleine Bär)