Interview Kara-Lis Coverdale | Vrijkaarten Sly & Robbie

In Huis 23 had Sterrenplaten deze week een even fijne als lange babbel met Kara-Lis Coverdale: Een Canadese componiste/muzikant en zonder meer een van de grotere talenten die muziek rijk is. Na doorbraakplaten ‘Sirens’ en ‘Aftertouches’ (beiden van vorig jaar) heeft ze het over haar zopas afgewerkte materiaal, samenwerkingen, technologische evolutie, Young Thug en meer.

Daarnaast in de uitzending komende vrijdag: Vrijkaarten te winnen voor Jamaica’s
bekendsteritme sectie: Sly Dunbar en Robbie Shakespeare, samen met Nils Petter Molvaer, Eivind Aarset en Vladislav Delay in Het Depot op zondag 6 november.

Voldoende reden om deze vrijdag af te stemmen op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be vanaf 9pm? Ja toch?. De uitzending van vorige week, met een interview met Peder Mannerfelt en muziek van o.m. Sendai, Daniel Bachman,  Roy Montgomery en Cocaine Piss kan je hieronder opnieuw herbeluisteren.