carte blanche: Preach. + vrijkaarten Stuk Feest

Carte blanche
Jongens en meisjes, dit kan wel eens een heel interessante carte blanche worden! Preach -formerly known as Preachermann- mag dan wel gekend zijn voor zijn housesets met een snuifje disco en een scheutje techno, wie al eens door in zijn platenkast snuisterde, weet dat dat daar veel meer in zit. Preach is ook een vlotte babbelaar (nomen est omen) dus laten wij hem met veel plezier zijn platenkeuze toelichten!

Stuk eindfeest
Vrijdag is het weer zo ver: Het befaamde Stuk Eindfeest! Naar goede gewoonte host Radio Scorpio de Labozaal en ook dit jaar staat daar weer een sterke line-up. Wij tippen alvast Whispering Sons en Chao Xin.
Maar ook Mind Warp tekent present: Bjeor host de ensemblezaal (Jan Schulte! bmom! Nosedrip!) en Exalt sluit het Stukcafé af. Opwarmertje nodig? Check de Exalt Stuk Mix.
Vanavond geven we alvast enkele vrijkaarten weg!

Tot straks, 21u00

XOXO

Bjeor
Exalt